ceturtdiena, 2011. gada 27. oktobris

Sony Ericsson Xperia mini pro


     Vakar biju uz Bralckberry, Nokia un Sonyericsson apmācībām. Tās velvairāk palīdzēja saprast ,ka šis SonyEricsson tālrunis ir tieši tas, kas man sociāli aktīvam cilvēkam ir vajadzīgs.  Līdz šim lietoju šī telefona priekšgājēju SonyEricsson x10 mini pro. Protams laiks iet uz priekšu un tehnoloģijas attīstas mežonīgā ātrumā un man patīk neatpalikt.

     Pateicoties veiksmīgi izvēlētam iepriekšējam telefonam. Nākošajam laktiņa tiek uzstādīta diezgan augsta. Tātad meklēju telefonu tirgū modeli ,kurš būtu mazs pēc izmēriem un ar QWERTY klaviatūru. Tas vien jau atsijāja ļoti lielu daļu no pieejamajiem telefoniem. 


Svarīgie patīkamie sīkumi:


1. Indikātora lampiņa ,kas atbilstoši saņemtajam ziņojuma veidam vai baterijas sāvoklim, mirgo dažādās krāsās. Ietaupa laiku uz nevajadzīgu telefona "čekošanu". Informē par baterijas izlādēšanos, bez traucējošā skaņas signāla.
2. Atsevišķa poga uz korpusa ,kas ieslēdz kameru un veic foto uzņemšanas funkciju. Lai arī kādos īsceļos kameras funkcija nebūtu ievietota, poga tomēr ir fiksākais variants kā pagūt iemūžināt svarīgus dzīves brīžus un negaidītas situācijas :) 


Nu tad nākošajā solī ar xperia mini pro es iegūstu vel:
1. sekundāro (priekšējo)  kameru, bez kuras videozvans un spoguļošanās nebūtu iespējama. 
2. 1 GHz procesors ,kas atvieglos uzņemto foto ātru pārlūkošanu un rediģēšanu. Kā arī spēšu fiksāk manevrēt pa programmām.
3. iespēja pievienot 16 īsceļus sākuma ekrānam ,lai ātri un ērti piekļūtu biežāk pielietotajām programmām. (xperia x10 vareja pievienot tikai 4 īsceļus)
4. Galerijas, kontaktu attēlu un kalendāra sinhronizācija ar facebook.com . Pašai nekas nav jādara un varu arī telefonā apskatīt savus facebook foto albūmus, kā arī nav vairs jānomokas ,lai katram no simtiem manā telefonā esošo kontaktu piemeklētu piemērotu bildīti.
5. Type & Send  funkcija ,kas ļauj ideju vispirms pierakstīt un tikai pēc tam izlemt kādā formātā (sms, mms, email., u.c.) to nosūtīt un kam. 


Un tā es varētu turpināt un turpināt :) Pats galvenais ,ka šīs funkcijas apvienotas lieliskas kvalitātes izturīgā stila telefonā ... tiem ,kas mūždien steidzas ;) 


xperia mini pro vs xperia x10 mini pro









Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru