svētdiena, 2011. gada 23. oktobris

Kas nesteidzas tas paspēj!

       Un tagad darbs nedēļas garumā (11h dienā)... nebūs viegli , bet es izturēšu :D Taču mana nevisai garā nedēļas nogale ir atstājusi pilnvērtīgu brīvdienu noskaņu. 5dien pirmspēdējā rock n riga pastāvēšanas vakarā grupa *Art of keeping secrets ieskandīnāja enerģijas pilnu un jautru vakaru gan ar jau zināmām viņu  *dziesmām , gan jauno gabalu "Hate flowers" (ļoti enerģisks)  ;) Pirms došanās prom Dāvis uzlika vienu no foršākajiem kaveriem ,kuru esmu dzirdējusi. Mūsu pašu Prāta vētras dziesmai "Ja tikai uz mani tu paskatītos" savu daudz smagāku , bet ne sliktāku versiju, festivāla BILDES 2011 ietvaros, izveidojusi grupa *Relicseed :p



        Turpretī sestdiena noskaņu ziņā bija daudz citādāka. Gaidijām viesus. Agri cēlāmies, iepirkšanās, vnk kolosālu pusdienu pagatavošana (cepetis (paldies mammai par padomiem) ar kartupeļu biezputru , mērcīti un salātiem), mājas ģenerāltīrišana un Oša brāļa ģimene bija klāt :) Abas Oša mazās krustmeitiņas ienesa tādu siltumu un prieku dzīvoklī. Lības pirmie pašas spertie solīši un Lotes enerģiskā lēkāšana pa mūsu gultu :) Re kur tā laime arī rodas :)

         Vakarā ar draugiem aizbraucām uz Okartes skatuves koncertu, bet tur nebija kur sēdēt, tapēc pēc pirmā priekšnesuma pārprogrammējām vakara plānu uz pasēdēšanu pie mums ar vīnu un uzkodām +okartes akadēmija foniņam pa TV :) Izdevās :)

         Bet tagad iečekojiet jauno Tele2 tarifa plānu *Nr. 5 , jo tas ir viss ,kas Tev vajadzīgs!!!

*Zem iezīmētajiem vārdiem meklē linku ar sīkāku info :p

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru